Sökes: KK Knull Sex
Kåta kvinnor söker man som vill knulla
Äldre knull
Categories: Uncategorized

är en tjej på 21 år som söker ett äldre knull – och då menr jag ganska bra bit äldre, du får gärna vara 38 + men helst ännu äldre än så. det är min dröm att få göra det med nån äldre har ännu ej provat på men skulle som sagt gärna vilja…

 

du får gärna vara mycket erfaren och se bra ut för din ålder och jag älskar för övrigt grått hår och tunnhåriga män mmm ^^ så det är absolut inget minus!

 

du ska älska ett bra knull för det gör jag! älskar lite hårdhänta knull också, lite dra i håret, trycka ner, kanske lite breath control…. ja du hajaar säkert!

 

du kan gärna lära mig lite med din erfarenhet i sängen, jag har själv inte jätte mycket erfarenhet så…… men ser fram emot att bli upplärd. vill du?

 

jag har en snygg ung kropp och ser ut som typ 18. älskar att använda munnen till lite av varje. gillar även när du använder munnen på mig. så vad väntar du på underbara äldre man – skriiiiv! ett vackert knull väntar!

 

~*:ebbasandra:*~

 

Tags:,

Leave a Reply