Sökes: KK Knull Sex
Kåta kvinnor söker man som vill knulla
Jag kvinna söker dig
Categories: Uncategorized

HEJ! JAG ÄR EN KVINNA FÖDD 1986 SOM JUST LÄST UT BOKEN 50 NYANSER AV HONOM (50 SHADES OF GREY PÅ ENGELSKA) OCH JAG ÄR HELSÅLD! SKULLE VILJA HITTA NÅN SOM I BOKEN SOM KAN DOMINERA MIG TILLS JAG ÄR HELT UNDERGIVEN OCH KUVAD. SKULLE VILJA HITTA EN MAN MED DEN PONDUSEN!! INSER NU AT T JAG SÖKER ETT KNULL MEN ATT JAG I HELA MITT LIV SÖKT EFTER ÄVEN DOMINANS OCH BONDAGE OCH SMISK OCH VILJAN ATT HELT GE SIG TILL SIN MASTER!!

OM DU ÄR LITE ÄLDRE ÄR DET ETT STORT PLUS MEN INTE ETT AVGÖRANDE KRAV! DU KAN KONTAKTA MIG SÅ KAN VI PRATA FÖRST OM VAD VI GILLAR ATT GÖRA MEN JAG SKULLE TYCKA OM IFALL MAN KUNDE TA EN SCEN IFRÅN BOKEN OCH BARA LEKA DEN FULLT UT, SOM ETT MANUS IFALL DU FÖRSTÅR VAD JAG MENAR!

IFALL DU ÄR BRITTISK GÅR DU FÖRE I KÖN SÅKLART *SKOJA* ÄR INTE JÄTTE NOGA ATT DET ÄR SOM I BOKEN. MEN I ALLA FALL, KRAM KRAM JAG HOPPAS HÖRA FRÅN DIG SNART OCH KANSKE KAN VI TRÄFFAS PÅ NEUTRAL MARK FÖRST TILLS VI ÄR SÄKRA PÅ VARANDRA??

HÄLSNINGAR:

KVINNA SÖKER 50 SHADES KNULL

Leave a Reply