Sökes: KK Knull Sex
Kåta kvinnor söker man som vill knulla
Fransk man söker en svensk kvinna
Categories: Uncategorized

hejsan är en man från frankrike som är här i business (får hjälp att skriva detta) och söker dig kvinna som kan visa mig runt på stan och kanske dejt och lite till vem vet? jag har hotellrum och kommer att stanna i staden i ett par veckor till. vore då trevligt med sällskap. vill ha en svensk kvinna med svenskt utseende, blond osv och som kan uppskatta min franska charm och accent mm. har fått höra av vänner att jag är mycket tilldragande och artig kanske om vi blir bra partners att du kan följa med till frankrike och hälsa på?

Skriv till mig här.

jag är en snygg och ungdomlig man , söker kvinna som är vacker och blond och kan staden bra så hon kan visa mig. hoppas på svar innan jag åker hem. ska försöka göra tid mellan jobb och andra aktiviteter. tveka inte skriv till mig så snart som möjligt! imorgon kan det vara för sent och vi lever bara en gång!

Bisous!

Fabien.

Tags:,

Leave a Reply