Sökes: KK Knull Sex
Kåta kvinnor söker man som vill knulla
Vill hitta en man i Stockholm
Categories: Uncategorized

hej hej alla glada!

 

ja e en kvinna på 24 vårar som nyss flyttat till stockholm från umeå och ja söker nu en trevlig man här i stockholm för först å främst trevliga träffar, ute på nåt fik kanske? sen kanske nån mer äventyrlig dejt, vem vet, vi får se!

 

har märkt av här i stockholm att männen inte ger kvinnorna så mycke uppmärksamhet å det tycker jag är tråkigt! skulle vilja bli flörtad med, vore kul om nån la märke till en ut på stan å så. om du är en sån man som verkligen gillar å uppskattar kvinnor så skriv! vill ha värme och längtar efter sällskap å lite bekräftelse skulle int heller va fel. : )

 

på fritiden gillar jag att spela tennis, springa, läsa och dricka öl med polare. jag lyssnar på hårdrock i stil med hammerfall. så om du är ett fan av rock vore det kul, man kan gå på konserter tillsammans. ; ) men såklart inget krav. personligheten kommer i första hand.

 

mvh

kajsa88

 

Kontakta kajsa88 och andra kvinnor som söker män i Stockholm.

Leave a Reply